Search
Close this search box.

Hva er manifestering?

Tekst: Rachel Wilmann Hva er manifestering, hvordan virker det, og kan du virkelig tiltrekke deg akkurat det du ønsker deg i livet ditt?  Jeg bare digger manifestering, og har jobbet med det i mange år, og det er en stor berikelse i livet mitt. I det siste, så har det blitt ganske så populært, og […]

Hva er manifestering?

Tekst: Rachel Wilmann

Hva er manifestering, hvordan virker det, og kan du virkelig tiltrekke deg akkurat det du ønsker deg i livet ditt? 

Jeg bare digger manifestering, og har jobbet med det i mange år, og det er en stor berikelse i livet mitt. I det siste, så har det blitt ganske så populært, og folk har åpnet seg opp for at det finnes mer mellom himmel og jord.  

Manifestering er en kraftig teknikk som har blitt stadig mer populær i løpet av de siste årene. Å lære å manifestere dine ønsker kan ha en dyp og varig innvirkning på livet ditt. Manifestering er prosessen med å tiltrekke seg og realisere dine ønsker, og det handler om å fokusere på det du vil oppleve i livet ditt, og deretter bevisst arbeide for å gjøre ønskene om til virkelighet. Når du lærer å manifestere dine ønsker, så vil du kunne oppleve en bra og positiv økning i positiv energi og følelsen av at alt er mulig.  

Altså: manifestering betyr at du tiltrekker deg det du tenker på. Det betyr at du kan tiltrekke deg både negative og positive ting i livet. Når jeg jobber med manifestering, og når jeg kjører manifesteringskurs, så jobber vi selvsagt med å tiltrekke oss det livet vi ønsker oss, og da gjennom positive tanker, følelser og intensjoner.  

Manifestering innebærer å sende ut positive vibrasjoner og energier som tiltrekker seg lignende energier og hendelser i livet ditt. Nøkkelord er tankene og følelsene dine, og de vibrasjonene som ligger i dem.  

Foto: Vibeke Myren

Hva kan du manifestere? 

Du kan manifestere absolutt alt.  

Folk kan manifestere en rekke ulike ting og opplevelser i livet sitt, avhengig av deres ønsker, mål og tro. Her er noen eksempler på ting folk ofte prøver å manifestere: 

1. Økonomisk Velstand: Dette inkluderer tiltrekning av penger, suksess i karrieren, økonomisk frihet og overflod. 

2. Kjærlighet og Forhold: Manifestering av en kjærlig partner, sunne vennskap, og dypere forbindelser i eksisterende forhold. 

3. Helse, Kropp og Velvære: Tiltrekning av god helse, slankere kropp, mer energi, bedre søvn osv. 

4. Karriere og Jobb: Bedre jobb, suksess i karrieren, muligheter for vekst og utvikling. 

5. Personlig Utvikling: selvtillit, indre ro, selvkjærlighet og personlig vekst. 

6. Reise og Eventyr: Tiltrekning av reisemål, eventyr og opplevelser. 

7. Bolig og Miljø: drømmebolig, et komfortabelt hjem, godt hjemmemiljø 

8. Indre Fred: indre balanse, ro og mental klarhet. 

9. Spirituell Vekst: Tiltrekning av åndelig innsikt, visdom og forbindelse. 

10. Personlige Mål: spesifikke personlige mål, enten det er å fullføre en maraton, lære et nytt språk eller oppnå noe annet viktig. 

11. Positiv Innvirkning: Å manifestere muligheter til å hjelpe andre, bidra til samfunnet og gjøre en positiv forskjell. 

Hvilken rolle spiller tankene og følelsene i manifesteringsprosessen? 

Tankene og følelsene dine betyr alt. Det du tenker på blir til dine følelser. Det er det som skaper vibrasjonene fra deg til universet, og som igjen skaper virkeligheten din. Tankene og følelsene fungerer som et magnetisk kraftfelt som påvirker vibrasjonen du sender ut og derfor påvirker det du tiltrekker deg.  

Hvordan kan du begynne å manifestere det du ønsker deg?

Du må identifisere det du ønsker deg. Du må vite hva som er målet ditt, og ikke minst: hva det vil GJØRE for deg i livet ditt. La oss si du ønsker å manifestere penger, så er egentlig ikke pengene målet, men hva du kan gjøre med pengene, og hvordan livet ditt vil se ut når du har disse pengene. Du må se for deg, føle og kjenne hvordan f.eks 1 million vil påvirke livet ditt. Vil du reise mer, og hvor vil du reise? Hvordan vil det føles for deg å være på denne reisen, og hva gjør du? Jeg anbefaler at du lager deg en visualiseringshistorie hvor du ser for deg at du har 1 million, og så visualiserer du hva du gjør med pengene dine, og hvordan livet ditt ser ut og føles.  

Altså: identifiser ønsket ditt, tro på muligheten, føl positive følelser knyttet til det, og visualiser som om at du allerede har oppnådd målet ditt.

Hvorfor klarer jeg ikke å manifestere? 

Det er flere grunner til at du ikke klarer å manifestere, og de viktigste årsakene er at du egentlig ikke har tro på at du klarer det og at du har indre negative blokkeringer som stopper deg.  

Ditt ubevisste sinn vet egentlig ikke forskjell på fantasi og virkelighet, og slik er det med universet også. Det vil si, at det du tror på (uansett om det er negativt eller positivt), så blir det din virkelighet. Det du sender ut blir som en bommerang som kommer i retur. Når du skal starte å manifestere, så kan det være en idè å identifisere hva som er dine indre blokkeringer for så å snu dem rundt. La oss si at du vil manifestere penger, og så har du noen blokkeringer og indre sannheter slik som:  

Penger er roten til alt vondt! 

Jeg har alltid uflaks når det kommer til penger.  

Jeg er ikke flink med penger.  

Rike mennesker er grådige.  

Jeg fortjener ikke være rik.  

Penger vokser ikke på trær.  

Dette er ofte sannheter vi har adoptert fra miljøet rundt oss, slik som foreldre, skole, venner osv. Vi har gjort det vil vår sannhet, så når du skal starte å manifestere, så må vi starte å snu på dette, og heller tenker:  

Jeg tiltrekker meg overflod og rikdom! 
Jeg fortjener økonomisk suksess! 

Jeg elsker penger og penger elsker meg! 
Det er nok penger til alle! 

Hvordan kan du overvinne tvil og negative tanker når du skal manifestere? 

Det kan du gjøre gjennom å praktisere selvbevissthet, meditasjon og erstatte negative tanker med positive tanker. Bli bevisst på hvilke tanker som flyr gjennom hodet ditt, og «se» hva du tenker, og kjenn etter ha du føler i situasjoner som omhandler det du vil manifestere. I stedet for å kjenne på irritasjon når du betaler strømregningen din, så snu tankene til å være takknemlig for alt du faktisk får, slik som varmt vann når du dusjer, strøm til TV´n din, at du kan lage mat osv. Slik jobber du aktivt med å snu tankene mot det du vil (i stedet mot det du ikke vil). 

Hvordan kan jeg komme i gang helt konkret? 

Lag deg et mål du ønsker å manifestere.  

La oss si at du ønsker å manifestere god helse, så må du skrive ned hva dette vil GJØRE for deg i livet ditt, og få inn FØLELSENE. Du må kjenne på kroppen din hva god helse vil gjøre for deg i livet ditt. Det kan være at du ser for deg at du kan gå lange og gode fjellturer, at du har masse energi til å leke med barna dine, at du kjenner på masse overskudd når du våkner om morgenen osv.  

Lag delmål 

Lag deg delmål for å nå hovedmålet ditt. Om du ønsker å manifestere 1 million, så vil du sannsynligvis ikke tro at du har disse pengene på konto i morgen. Derfor kan du starte med lage deg et delmål på at du skal ha kr. 5000,- ekstra på kontoen innen utgangen av neste måned. Det vil gjøre at du tror mer på det, og du sender positive tros-vibrasjoner til universet.  

Lag en plan 

For at du skal manifestere, så er det viktig at du lager en plan for hva du skal manifestere. Det nytter ikke å sette deg ned på rumpa og bare «tenk» at manifesteringen skal skje. Universet reagerer på vibrasjoner, og derfor må du «si fra» til universet hva du ønsker deg gjennom å lage deg en plan.  

Fjern blokkeringer 

Finn det som er dine blokkeringer. Hva er det du tror på når det kommer til f.eks kjærlighet? Kan det være at du ikke fortjener å ha en kjæreste, at du ikke er god nok, at ingen vil ha deg, at du ikke er bra nok/ fin nok osv? Her må du jobbe med å snu på det, og lage deg nye sannheter om at du er bra nok, at du fortjener kjærlighet, og at du tiltrekker deg verdens beste kjæreste fordi du er bra! 

Lag deg noen gode affirmasjoner 

En affirmasjon er en setning du sier til deg selv gjentatte ganger for å få et ønsket resultat.  

Jeg husker godt da jeg skulle manifestere god helse for 13 år siden, og jeg hadde prolaps i ryggen som gjorde til at hver gang jeg rørte på meg da jeg sov, så uffet jeg meg fordi det gjorde vondt. Jeg har slitt med ryggen i mange år, og jeg hadde en indre sannhet om at min kropp alltid var sliten, hadde vondt, og at jeg sov dårlig. Jeg lagde meg faktisk negative affirmasjoner hver natt hvor jeg sa til som: «Farsken, nå har jeg vondt igjen!», «Jeg blir aldri bra!», «Nå blir jeg sliten i morgen tidlig når jeg våkner!» osv. Kan du tenke deg til hva dette gjorde med meg, og ikke minst hva jeg sendte ut til universet? Jeg måtte snu på dette, og heller si: «Jeg har en sterk og flott kropp, og jeg kan gjøre alt jeg vil!» «Jeg har uendelig mye overskudd og energi».  

Ha en dato 

Når du manifestere, så kan det være smart å sette en tidsramme for når manifesteringen har skjedd. Om du skriver at du ønsker god helse, så vet ikke universet hva det betyr eller når du ønsker bedre helse. Derfor kan det lønne seg å skrive en konkret dato slik som 1.januar i stedet for «til jul».  

Ta inspirerte handlinger 

Som jeg skrev litt lengre opp, så kan du ikke bare sette deg ned uten å gjøre noe når du skal manifestere. Det er viktig at du tar action mot det du vil ha. Om du vil ha bedre helse, så meld deg inn på et treningssenter, og faktisk gå dit. Eller kjøp deg et par løpesko, og bruk dem. Handle inn sunn mat, og lag deilig mat som gir deg positiv energi. Slik sier du fra til universet hva du vil, og da får du enda mer at det du ønsker deg.  

Manifestering kan berike livet ditt på så mange områder. Det handler om at du skal være det du ønsker deg gjennom dine tanker, det du tror på, dine følelser og gjennom å ta inspirerte handlinger mot målet ditt. Slik kan du skape deg et magisk liv.