Friida-Logo-CMYK-svart

Om FRIIDA

Velkommen til FRIIDA Kvinnehelse på nett.

Vi er Norges nye spennende samlings hub for kvinner, som første gang så dagens lys i oktober 2023. FRIIDA er lidenskapelig opptatt kvinners helse og livskvalitet. Vi ønsker derfor å dele både kunnskap og erfaringer som omhandler nettopp det å være kvinne. I tiden fremover vil du bli kjent med vårt fagpanel, dyktige skribenter og lese artikler og innhold som omhandler kvinners helse og livskvalitet. Vi arrangere også innholdsrike event hvor vi setter fokus på kunnskap, samhold og sprer økt livsglede blant oss kvinner!

På FRIIDA skriver vi om ulike tema som: endometriose, hormoner, vulovodyni, pcos, migrene, fibromyalgi, infertilitet, abort og andre typiske tema som assosierer med kvinnehelse. Vi mener samtidig at kvinnehelse omhandler så mye mer en bare sykdom og smerter. Det handler også om hvordan vi hver dag har det med oss selv og vi ønsker derfor å gi deg både kunnskap og de verktøy som kan bidra til en økt livskvalitet på alle plan, både fysisk og psykisk.

Med oss på laget har vi et håndplukket fagpanel som består av ulike eksperter innenfor sitt fagområde. Med oss i FRIIDA finner du blant annet hjerneforsker og lege Ole Petter Hjelle, klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør, gynekolog Mari Ellingsen Chammas og psykolog Maria Abrahamsen.

Via nettsiden, kurs, event og medlemskap ønsker FRIIDA og fremme økt livskvalitet for alle kvinner!

«FRIIDA ønsker å være en kilde til kunnskap, inspirasjon og et community om fysisk og psykisk kvinnehelse.»

Del dine erfaringer om kvinnehelse

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som leser på FRIIDA.no Dersom du har tips og ideer, har lyst til å bidra med innhold, ønsker og annonsere, være helseaktør eller har andre spørsmål setter vi stor pris på å høre fra deg.

Beste hilsen

Siri Westervoll Gründer, dagligleder og sjefredaktør og alle bidragsytere i team FRIIDA.

Siri Westervoll - FRIIDA
Siri Westervoll / gründer/ daglig leder/ sjefredaktør