Om FRIIDA

FRIIDA.no er et digitalt magasin og en portal for helhetlig kvinnehelse. Vi vet at kvinnehelse ikke har blitt prioritert og forsket nok på, og at mange kvinner går rundt med store utfordringer uten å få tilgang til riktig hjelp. FRIIDA er en uavhengig aktør, som ønsker å bidra til endring i samfunnet. Vi skal gi økt kunnskap og mer informasjon om temaer innen kvinnehelse. 

På FRIIDA.no vil du i tiden fremover bli kjent med vårt faste fagpanel og stadig møte nye aktuelle fagpersoner, for eksempel innen endometriose, hormoner, vulovodyni, migrene, fibromyalgi, hjerte- og karsykdommer, psykologi, mentaltrening, kosthold og trening.

Med oss på laget har vi blant annet et håndplukket ekspertpanel som består av personer som hjerneforsker og allmennpraktiserende lege Ole Petter Hjelle, klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør og gynekolog Mari Ellingsen Chammas. FRIIDA har også med seg dedikerte skribenter som Hedda Kise, Jennifer Moi, Sara Lossius og Priscilla Kwaa.

Lansering med fokus på psykisk helse

FRIIDA er et uavhengig og privat nettsted, som hver måned fremmer et nytt tema som er aktuelt innen kvinnehelse. Lanseringsutgaven for oktober 2022 omhandler temaet psykisk helse. Et tema som er viktigere enn noen gang, du kan lese mer om dette under Leder.  

Del dine erfaringer om psykisk helse

Med fokus på en sunn kvinnehelse og psykisk helse i oktober/november, vil vi gjerne oppfordre deg til å ta kontakt med oss for å dele dine synspunkter og erfaringer. Vi ønsker innsikt i hva kvinner vil finne informasjon om, og kunnskap om det som er viktig for at du skal ha en god kvinnehelse. 

FRIIDA – Kvinnehelse på nett