våre partnere

FRIIDA er stolte av å samarbeide med et mangfoldig spekter av partnere som deler vår visjon om å skape et positivt og inspirerende miljø. Våre partnere spenner over ulike bransjer, inkludert helse, skjønnhet, teknologi og livsstil.

Ved å jobbe hånd i hånd med våre partnere, kan vi tilby våre lesere varierte perspektiver, ekspertise og kvalitetsinnhold. Vi verdsetter de unike bidragene fra hver partner og er forpliktet til å fremme et inkluderende samarbeidsmiljø.
Friida.no setter pris på at våre partnere representerer en bred palett av kompetanse og kreativitet, og vi ser frem til å fortsette å bygge sterke partnerskap som beriker vårt fellesskap og gir merverdi til våre lesere. Sammen skaper vi et nettverk av ressurser og kunnskap som inspirerer og støtter vårt publikum på deres reise mot en sunnere og mer opplyst livsstil.

BETH'S BEAUTY

skjønnhetsbehandlinger

Beth’s Beauty Center er en ledende destinasjon for skjønnhet, helse og velvære, og tilbyr et bredt spekter av skjønnhetsbehandlinger, medispa-tjenester og et omfattende utvalg hudpleieprodukter.

Angsana - FRIIDA.no

Angsana Corfu

Resort & Spa

Velkommen til Angsana Corfu Resort & Spa, Hellas, en destinasjon hvor uforglemmelige øyeblikk skapes og verdsattes.

Land Rover – Range Rover

MOTORPOOL – ASKER & BÆRUM

Land Rover, er ledende innen luksusbilindustrien. De leverer førsteklasses biler og enestående tjenester.

COCOON

hudpleie & velvære

Velkommen til COCOON – ditt go-to sted for avslappet hudpleie og velvære! La COCOON være din partner på veien til en sunnere og mer avslappet hud!

Haugesund Hudpleieklinikk har levert profesjonell hudpleie siden 1980, og er en pålitelig destinasjon for skjønnhetsbehandlinger. Med deres lange historie og ekspertise sikrer de enestående pleie og resultater for alle kunder.

ORIS DENTAL

Tannbehandling

Trygg tannhelse – på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette ved klinikker over hele landet.

narten coaching

Online coaching og foredrag.

Jeg kan ikke flytte fjell for deg, men vi kan klatre de sammen. 

Narten coaching tilbyr online coaching der du får skreddersydd kostholdsplan, treningsprogram, leksjoner samt tett oppfølging for å sikre at du får de resultatene du ønsker!

FAB LOUNGE MEDISPA

hud & hårklinikk

Fab.Lounge Medispa er en ledende hud og hårklinikk i Norge som tilbyr alt fra hudpleie til laserbehandlinger. Med offentlig godkjent personell gir de behandlinger som hudforyngelse og laserhårfjerning.

Cafè på Aker Brygge med herlige lunsjmåltider, cupcakes og doughnuts av ypperste kvalitet fra By Hancock.

CLINIC YVONNE

Spesialister innen medisinske behandlinger

Clinic Yvonne tilbyr det siste innen avanserte medisinske og kosmetiske behandlinger, medisinsk og klassisk hudpleie, trådløft og lasere. 

CM AESTHETICS

Kosmetisk hudpleieklinikk

CM Aesthetics er et team med erfarne behandlere som hjelper deg å optimalisere din skjønnhet,

CLINIQUE AMANDA

HUDPLEIE & KOSMETISKE BEHANDLIGER

Clinique Amanda har siden 1996 vært tidlig ute med det siste innen behandlinger og produkter. De tilbyr kundene sine det beste innen hudpleie og kosmetisk medisinske behandlinger

QVITRE

grafisk design

Qvitre er din grafiske løsningsleverandør. De er eksperter i grafisk design og kan håndtere alt fra visuell profilering til markedsføringsmateriell, digitale kampanjer, nettsider, SoMe og emballasjedesign.

Websupporten

digitalt byrå

Websupporten har flere års erfaring innenfor digitale tjenester som gjør bedrifter synlige på nett. De jobber med små og store bedrifter og organisasjoner som vil skape resultater. 

Drøbak Medisinske Hudpleie

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Drøbak Medisinske Hudpleie AS tilbyr profesjonelle medisinske behandlinger og produkter med fokus på sunn hudhelse og naturlige skjønnhetsforbedringer. Velkommen til en nydelig atmosfære og førsteklasses estetisk medisin.

MENTAL HELSE SAUDA

psykisk HELSE

Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseutfordringer, pårørende og andre interesserte.

SMERTEVITEN

behandling av langvarige smerter

Smerteviten tilbyr moderne og forskningsbasert behandling av langvarige smerter, helt uten bruk av medisiner. 

C-Medical

spesialhelsetjenester

C-Medical er en av Skandinavias ledende leverandører av spesialhelsetjenester. Vi tilbyr korte ventetider til noen av de beste spesialistene innen blant annet gynekologi, fertilitet, urologi og ortopedi.

Hudkonseptet

Medisinsk-kosmetiske hudklinikk

Velkommen til Hudkonseptet, Kristiansands største Medisinsk-kosmetiske hudklinikk, sentralt plassert. De tilbyr et bredt spekter av medisinske hudpleiebehandlinger med fokus på pasientens tilfredshet og velvære.

NIMO KLINKIKKEN

Spesialister på kvinnehelse

God kvinnehelse er mer enn en celleprøve. Nimo klinikken ser hele deg, så du kan føle deg trygg. 

HOTEL VICTORIA

OPPLEV HOTELLET. UTFORSK HISTORIEN.

Hotel Victoria, en ikonisk destinasjon i Stavanger, åpnet først dørene i 1900 og på nytt i 2020.

Vilja Reiser - FRIIDA.no

VILJA REISER

Skreddersydde opplevelser

Vi vet at kvinner trenger egentid for å ha gode og meningsfulle liv. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få gode pustepauser. Vilja gir deg mulighet til å pleie deg selv, uavhengig om du velger en kort eller lengre feriereise med oss.

NAARDIC

TRENINGSPORTALEN

Naardic tilbyr personlig trening både online og i Studio Nydalen. Vi ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål!