Search
Close this search box.

våre partnere

FRIIDA er stolte av å samarbeide med et mangfoldig spekter av partnere som deler vår visjon om å skape et positivt og inspirerende miljø. Våre partnere spenner over ulike bransjer, inkludert helse, skjønnhet, teknologi og livsstil.

Ved å jobbe hånd i hånd med våre partnere, kan vi tilby våre lesere varierte perspektiver, ekspertise og kvalitetsinnhold. Vi verdsetter de unike bidragene fra hver partner og er forpliktet til å fremme et inkluderende samarbeidsmiljø.
Friida.no setter pris på at våre partnere representerer en bred palett av kompetanse og kreativitet, og vi ser frem til å fortsette å bygge sterke partnerskap som beriker vårt fellesskap og gir merverdi til våre lesere. Sammen skaper vi et nettverk av ressurser og kunnskap som inspirerer og støtter vårt publikum på deres reise mot en sunnere og mer opplyst livsstil.

BETH'S BEAUTY

skjønnhetsbehandlinger

Beth’s Beauty Center er en ledende destinasjon for skjønnhet, helse og velvære, og tilbyr et bredt spekter av skjønnhetsbehandlinger, medispa-tjenester og et omfattende utvalg hudpleieprodukter.

Angsana - FRIIDA.no

Angsana Corfu

Resort & Spa

Velkommen til Angsana Corfu Resort & Spa, Hellas, en destinasjon hvor uforglemmelige øyeblikk skapes og verdsattes.

ORIS DENTAL

Tannbehandling

Trygg tannhelse – på dine premisser! I Oris Dental ønsker vi å ivareta tannhelsen din ved å tilby et trygt og godt tannhelsetilbud. Med erfarne og dyktige tannpleiere, tannleger og spesialister innen alle fagfelt kan vi tilby dette ved klinikker over hele landet.

COCOON

hudpleie & velvære

Velkommen til COCOON – ditt go-to sted for avslappet hudpleie og velvære! La COCOON være din partner på veien til en sunnere og mer avslappet hud!

Haugesund hudpleieklinikk

HUDPLEIEKLNIKK​

Haugesund Hudpleieklinikk har levert profesjonell hudpleie siden 1980, og er en pålitelig destinasjon for skjønnhetsbehandlinger. Med deres lange historie og ekspertise sikrer de enestående pleie og resultater for alle kunder.

Klinikk Jensen

Hudpleieklinikk

En medisinsk hudpleieklinikk for kvinner og menn som ønsker å ta vare på huden sin. Jeg er en dermatologisk sykepleier med fokus på sunn og frisk hudhelse. Jeg er opptatt av at du skal føle deg trygg og ivaretatt i møte med meg.

narten coaching

Online coaching og foredrag.

Jeg kan ikke flytte fjell for deg, men vi kan klatre de sammen. 

Narten coaching tilbyr online coaching der du får skreddersydd kostholdsplan, treningsprogram, leksjoner samt tett oppfølging for å sikre at du får de resultatene du ønsker!

FAB LOUNGE MEDISPA

hud & hårklinikk

Fab.Lounge Medispa er en ledende hud og hårklinikk i Norge som tilbyr alt fra hudpleie til laserbehandlinger. Med offentlig godkjent personell gir de behandlinger som hudforyngelse og laserhårfjerning.

Cafè på Aker Brygge med herlige lunsjmåltider, cupcakes og doughnuts av ypperste kvalitet fra By Hancock.

Grand Hotel på FRIIDA.no

Grand Hotel Oslo

Stay Grand. Sleep Grand. Feel Grand.

Det er noe magisk med å ta en pause fra hverdagen og overnatte på et ærverdig hotell som Grand Hotel Oslo. Grand Hotel Oslo har vært en storstue, oppholdssted og hjem for kunstnere, tenkere og skapere i 150 år.

CM AESTHETICS

Kosmetisk hudpleieklinikk

CM Aesthetics er et team med erfarne behandlere som hjelper deg å optimalisere din skjønnhet,

Hud & Fotterapeuten

Hud & Fotterapi

Hud og Fotterapeuten er ein holistisk klinikk med eit tverrfaglig tilbud. Her finner du alt innen hud og fotterapi, muskelterapi, yogaterapi, kostholdsveiledning og neurofeedback. 
Vi har ein bærekraftig og grønn linje. Vårt fokus er på den holistiske helsen og vi har mange års fartstid.

QVITRE

grafisk design

Qvitre er din grafiske løsningsleverandør. De er eksperter i grafisk design og kan håndtere alt fra visuell profilering til markedsføringsmateriell, digitale kampanjer, nettsider, SoMe og emballasjedesign.

Websupporten

digitalt byrå

Websupporten har flere års erfaring innenfor digitale tjenester som gjør bedrifter synlige på nett. De jobber med små og store bedrifter og organisasjoner som vil skape resultater. 

Drøbak Medisinske Hudpleie

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Drøbak Medisinske Hudpleie AS tilbyr profesjonelle medisinske behandlinger og produkter med fokus på sunn hudhelse og naturlige skjønnhetsforbedringer. Velkommen til en nydelig atmosfære og førsteklasses estetisk medisin.

MENTAL HELSE SAUDA

psykisk HELSE

Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseutfordringer, pårørende og andre interesserte.

CLINIQUE AMANDA

HUDPLEIE & KOSMETISKE BEHANDLIGER

Clinique Amanda har siden 1996 vært tidlig ute med det siste innen behandlinger og produkter. De tilbyr kundene sine det beste innen hudpleie og kosmetisk medisinske behandlinger.

CLINIC YVONNE

Spesialister innen medisinske behandlinger

Clinic Yvonne tilbyr det siste innen avanserte medisinske og kosmetiske behandlinger, medisinsk og klassisk hudpleie, trådløft og lasere. 

Hudkonseptet

Medisinsk-kosmetiske hudklinikk

Velkommen til Hudkonseptet, Kristiansands største Medisinsk-kosmetiske hudklinikk, sentralt plassert. De tilbyr et bredt spekter av medisinske hudpleiebehandlinger med fokus på pasientens tilfredshet og velvære.

NIMO KLINKIKKEN

Spesialister på kvinnehelse

God kvinnehelse er mer enn en celleprøve. Nimo klinikken ser hele deg, så du kan føle deg trygg. 

HOTEL VICTORIA

OPPLEV HOTELLET. UTFORSK HISTORIEN.

Hotel Victoria, en ikonisk destinasjon i Stavanger, åpnet først dørene i 1900 og på nytt i 2020.

Vital hud

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Vital Hud har et brennende engasjement for hudhelse og naturlige resultater. Alle behandlinger skreddersys den enkeltes ønske, behov og utgangspunkt. Optimal hudhelse gir en velfungerende og vital hud, og er akkurat det vi ønsker å ha livet gjennom uansett alder.

Koch parfymeri

Hudpleieklinikk og parfymeri

Vi er et av landets eldste parfymerier, som den dag idag ennå er en selvstendig familiebedrift som driver med kjærlighet og lidenskap for skjønnhet. I alle våre butikker og bak kulissene på vår nettbutikk finner du alltid godt utdannet personale som virkelig kan faget sitt.

C-Medical

spesialhelsetjenester

C-Medical er en av Skandinavias ledende leverandører av spesialhelsetjenester. Vi tilbyr korte ventetider til noen av de beste spesialistene innen blant annet gynekologi, fertilitet, urologi og ortopedi.

Vilja Reiser - FRIIDA.no

VILJA REISER

Skreddersydde opplevelser

Vi vet at kvinner trenger egentid for å ha gode og meningsfulle liv. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få gode pustepauser. Vilja gir deg mulighet til å pleie deg selv, uavhengig om du velger en kort eller lengre feriereise med oss.

i grevens tid

Hudpleieklinikk

Vi elsker hudpleie! Vi har skapt en salong med hjemlig atmosfære,  mye latter og høy standard på behandlingene. Det er viktig for oss at våre kunder føler seg velkommen og har lav terskel for å stikke innom, om så bare for å spørre om råd. Vi ønsker oss en “levende” salong med fokus på kvalitet og service. 

NAARDIC

TRENINGSPORTALEN

Naardic tilbyr personlig trening både online og i Studio Nydalen. Vi ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål!