KJØP OMEGA 3 FRA FRIIDA SHOPPEN

Mai – den store onani-måneden! 

Tekst: Maria Ebbestad Mai er onani-måneden og 7. mai markeres den internasjonale onanidagen, med hovedmål om å beskytte retten til å masturbere. For det å onanere er viktigere enn mange tror.  Onani er avgjørende på veien til å bli kjent med egen kropp, og det må gjøres hele livet. Seksualiteten vår er i konstant utvikling […]

Mai – den store onani-måneden! 

Tekst: Maria Ebbestad

Mai er onani-måneden og 7. mai markeres den internasjonale onanidagen, med hovedmål om å beskytte retten til å masturbere. For det å onanere er viktigere enn mange tror. 

Onani er avgjørende på veien til å bli kjent med egen kropp, og det må gjøres hele livet. Seksualiteten vår er i konstant utvikling så det å bruke tid på onani og å finne nye veier til nytelse er en viktig investering i eget sexliv. På lik linje med trening må du sette av tid til å bli kjent med dine erogene soner, hva som føles godt og hva som tenner deg. Årsaken til at onanidagen ble opprettet var at leder av USAs offentlige helseutvalg, Jocelyn Elders, ble sparket av president Bill Clinton fordi hun foreslo at masturbering burde være en del av sex-undervisningen i skolen. Og hvorfor skulle det ikke være det når det er en såpass viktig del av seksuallivet vårt?  

Tid til egen nytelse 

Det å finne tid til onani i en hektisk hverdag kan føles vanskelig og for mange kan det også føles unødvendig. For det er faktisk slik at om vi ikke får orgasmer forsvinner også behovet. Derfor er det viktig at vi klarer å finne tid til egen nytelse. Bruk tiden i dusjen, ta en kjapp runde mens barna er på trening eller ute og leker, eller onaner sammen med partner. Det å se hverandre onanere er faktisk utrolig sexy og gir oss muligheten til å samtidig bli enda bedre kjent med partner også. I tillegg er det også flere som anbefaler å onanere i løpet av arbeidsdagen. Mark Sergeant, psykolog ved Nottingham Trent University, er en av dem. Han mener at man blir mer effektiv på jobb hvis man tar en liten onaneringspause i løpet av dagen. Det er selvsagt ikke alle arbeidsplasser som dette passer, men er du så heldig at du har hjemmekontor i ny og ne, bør du absolutt benytte deg av en liten onanipause. Husk at en orgasme senker stressnivået i kroppen og gjør deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigjør Dopamin, Oksytocin og Endorfiner.  

Onani-teknikker 

Alle bør ha tre forskjellige teknikker som tar deg til orgasme. Da blir man ikke avhengig av eksakt samme type stimulering for å oppnå klimaks, og det blir også lettere for en partner å få deg til å komme. Fingrene er det beste verktøyet du har når det kommer til onani, men du kan også bruke dusjhodet, kilefjær eller sexleketøy. Fordelen med fingre er at du samtidig kan kjenne hvordan kjønnsorganet føles mot fingrene noe som er med å tenne kroppen. Test deg frem med forskjellig trykk og tempo og hvor du berører resten av kroppen samtidig. Kroppen er full av erogene soner og det er din oppgave å finne frem til dine. Det handler om å berøre de stedene som får blodet til å bruse. Økt blodgjennomstrømning er det som gjør at orgasmen bygger seg opp. 

Sexleketøy tar onani til et nytt nivå 

Det finnes et hav av fantastiske sexleketøy på markedet som alle er designet for å gi deg mer nytelse på forskjellige måter. I jungelen av sexleketøy kan det være vanskelig å vite hva man bør investere i og hva man lett kan styre unna. For at sexleketøy hever onanien til et nytt nivå er det ingen tvil om. Det du først og fremst bør ha i nattbordskuffen er et godt glidemiddel. Om du bruker fingrene anbefaler jeg at du bruker et silikonbasert glidemiddel. Det varer lenger, kan brukes i vann og er utmerket til samleie. Skal du derimot bruke sexleketøy bør du ha et glidemiddel som er vannbasert, da det gjør at leketøyet holder lenger. Silikonet i glidemiddelet kan nemlig bryte ned silikonet i leketøyet. Det å bruke glidemiddel er for mange forbundet med et problem med tørrhet i sjeden eller at man ikke et kåt nok, men det er ikke bare slik. Glidemiddel er til for å gjøre det som allerede er godt, enda bedre. I tillegg forebygger det muligheten for rifter og sår i sjeden.  

Mai - Den store Onani måneden - FRIIDA

Nå som glidemiddelet er på plass må vi snakke litt om det som sender oss til himmels. På toppen av sexleketøy-tronen er det ingen tvil, Womanizer er den store favoritten blant kvinner. Den kommer i mange varianter, men likt for de alle er at de stimulerer klitoris med trykkbølger. Alle de over 10 000 nerveendene i klitoris blir stimulert samtidig og undersøkelser viser at dette er et produkt som gir 98% av kvinner orgasme. Nylig kom det også en ny Womanizer som stimulerer G-punktet med de samme trykkbølgene, og for mange kvinner vil dette bli det første innvendige orgasmen de opplever. Hvis man skal velge sin første Womanizer anbefaler jeg å kjøpe Womanizer Premium som har en fantastisk funksjon for deg som har en hektisk hverdag. Den stopper nemlig så fort du fjerner den fra huden. Det vil si at om noen kommer brått inn på soverommet eller badet når du har egentid, stopper den med en gang du flytter den.  

Om du allerede har en Womanizer er en god massasjestav et undervurdert produkt som alle bør ha i hus. Den er deilig på ømme skuldre, men enda deiligere å bruke intimt. Om man vil ha et litt frekkere tips er vibrerende truse et spennende produkt å gå til innkjøp av før sommeren. Ikke bare er det vanvittig pirrende å gå med, men det setter også fart på samlivet. De kommer nemlig med fjernkontroll slik at du kan gi partneren kontrollen når det er på date, på biltur eller rett og slett på butikken. Mange par savner gnist i forholdet, og er det noe som gir gnist så er det en trusevibrator over fruktdisken på Kiwi. 

artikler du kanskje vil like