Friida-Logo-CMYK-svart
Biohacking Weekend! - FRIIDA.no

Biohacking Weekend!

Tekst: Alette Sophie Aubert & Monica Øien Dyvi

Er du over middels interessert i helse og ikke minst er du en som stadig leter etter gode og virkningsfulle tips på hvordan du selv kan gjøre små endringer i hverdagen?  

Da er Biohacking Weekend noe for deg. Det er tre jenter bak rattet på helsekongressen og det er faktisk litt uvanlig i Biohacker miljøet verden rundt. Det er vanligvis et relativt mannsdominert miljø, der testosteron, hard styrketrening og avansert teknologi er fremtredende. Biohacking Weekend har som agenda å finne en balanse mellom det naturlige og det techstyrte, mellom det feminine og det maskuline og jentene ønsker å skape en arena der alle kan delta. Du må ikke være en techfreak eller bruke mange tusenlapper på biohacks, her er noe for alle. 

Dr. Mindy Pelz

 Weekenden har en lik fordeling på mannlige og kvinnelige foredragsholdere fra inn- og utland. Målet er å inspirere til hvordan hver og en kan lytte til egen kropp, finne et mål med det man søker, og anerkjenne individualitet. 

«Vi ønsker å lære folk hvordan de skal tenke og inspirere til hva de kan gjøre helt konkret», sier Monica Øien Dyvi, for når man beveger seg litt utenfor skolemedisinen ser man flere muligheter. «Kosthold og søvn er noe av det første vi inspirerer folk til å ta fatt på», sier den andre halvdelen av Biohacking girls duoen, Alette Sophie Aubert. 

Maria Borelius

Kongressen er inkluderende, og man møter mange likesinnede her. «Noen får venner for livet og knytter bånd på grunn av felles helse interesse» sier Christin Foss som er kongressdronningen i dette landet med 25 års erfaring på feltet. 

Leslie Kenny

Årets Biohacking Weekend skjer 23. og 24. september dette året, og er andre samling og faktisk Skandinavias eneste biohacking møtepunkt. Det kommer foredragsholdere fra inn- og utland som deler siste forskning og perspektiver rundt forskjellige temaer som faste, hormoner, vekt, HRV, stress, hormesis, mitokondrier, hjertehelse, Omega 3, hjernetåken, blue zones, kolesterol og det siste innen antiaging. I tillegg får du delta på Crossfit inspirert trening  i naturen, meditasjon, kakaoseremoni og besøke en rekke spennende stands som leverer biohacking tech utstyr, kosttilskudd, injeksjoner, behandlinger mm.

Du kan melde deg på her: https://www.kongresspartner.no/no/biohacking-weekend-2023#registration

DEL MED VENNER